Catering

Tapas

Bestill nå!

Meny

Våre menyer er laget med ferske råvarer fra bunnen av. Vi er stolte å la dere oppleve en nydelig måltid.
Ønsker dere å nyte Albas mat i Bøndenes Hus eller på et valgt lokale? Få et tilpassede tilbud!
Ta kontakt med info@albacatering.no

Tapas medium

Marinert kylling med sesamfrø
Mini-cone med soya marinert laksetartare og urter ost
Ovnsbakte amandine poteter
Minikjøttboller på en pikant tomat saus
Pastasalat
Scampi cocktail
Grillet asparges med parmesanost
Klassisk bruschetta
Sjefens salat
Blåskjell sauté med vårløk, chilli og fløte
Pikante oliven
Hjemmebakt focaccia
Husets sennepsaus
Hjemmelaget aioli saus


kr. 283,-/ person (326,- inkl. MVA)

Tapas stor NEF norsk epilepsiforbund alba catering donasjon partner

Italiensk salat
Caprese salat
Italiensk kjøttpålegg fat
Italiensk ostefat
Klassisk bruschetta
Appelsinduftende reker med en aspargeskrem
Husets potetsalat
Vitello tonnato
Spiselig skje med soya marinert laksetartare med avokado krem
Minikjøttboller på en soppkrem
Klassisk håndlaget lasagna
Blomkål au gratin
Honning glasert svin godbiter i en rødvin saus
Mini pizza
Hjemmebakt focaccia
Hjemmelaget aioli saus
Husets sennepsaus


kr. 437,-/ person (503 inkl. MVA)

Tapas deluxeNEF norsk epilepsiforbund alba catering donasjon partner

Ølduftende svinefilet godbiter med eplepuré
Barolovin duftende salame
Trøffel mortadella
Testun ciuc ost
Piacentinu di Enna ost med saffran
Stekt andebryst med sellerirot pure, rødbete gelé og
sprø focaccia
Bruschetta med ricotta ost, sopp og ruccola
Burrata caprese på en ruccolaseng med cherrytomater
Egg fylt med aspargeskrem og toppet med kaviar
Fritert baccalà (torsk) med tomatkrem og sorte oliven
Alba salat med mozzarella, jordbær og nøtter
Hjemmebakt focaccia
Husets sennepsaus
Hjemmelaget aioli saus


kr. 481,-/ person (kr. 553,- inkl. MVA)

Minimumbestilling er til 10 personer.

Levering: Maten blir levert i emballasje som er best egnet for å holde den frisk og eventuelt varm.

Fristet?

Vi skreddersyr gjerne en perfekt meny til deg.Ta kontakt.

KontaktFAQ