Kantinedrift

Alba Catering hjelper deg med drift at arbeidsplassen kantine i Oslo, Akershus og Østfold området.

Lunsjen er en viktig del av hverdagen til bedriftens ansatte hvor man får anledning til å koble av, samt innhente nye krefter og nytt fokus som gjør det mulig å prestere godt resten av arbeidsdagen. Vi gjør lunsjen til en hyggelig møteplass for bedriftens ansatte og maten tilberedes og leveres av vårt dyktige og serviceinnstilte personale.

ALBA CATERING AS har god erfaring med kantinedrift og tilbyr personalrestauranter, kantiner og kaffebar til private og offentlige bedrifter.
Vi skreddersyr individuelle løsninger tilpasset den enkelte bedrifts krav til servicenivå og kvalitet.

Ta kontakt for en hyggelig prat rundt deres kantinebehov.

Alba Kantine

salatbar kantinedrift alba catering follo oslo akershus

Alba Kantine er vårt klassiske konsept som passer for alle størrelser, fra 50 til 2’000 bespisende gjester. Fantastisk god mat og service er en selvfølge, og en stor, delikat salatbar er en viktig ingrediens. Du vil også finne deilig varmmat, gode supper, godt brød og pålegg for enhver smak. Alltid med en italiensk twist.

Vi kan dekke alle store og små behov, og fortsatt lage alt fra bunnen av til en konkurransedyktig pris. Alba Kantine lager påsmurt, salater, dressinger og mer fra bunnen av på kantinen kjøkken, og Alba Catering leverer varmretter, møtemat, overtidsmat og selskapsmat fra vårt produksjonskjøkken på Ski. Felles for våre avdelinger er at vi har lidenskap for god og naturlig mat.

Ønsker du å få mer informasjon om våre tjenester?
Kontakt oss!

Alba Pizza

alba pizza pasta - ghost restaurant ski - vedfyrt ovn

Alba Pizza er en hyggelig fast food konsept som er bygget opp av en pizza stasjon, hvor gjestene kan bestille slice eller porsjon pizza fra en dedikert pizzaiolo eller velg fra benken.
Alba Pizza innebærer at du tar det du ønsker og betaler én pris.
Konsepter passer til store bedrifter med egen kantine som ønsker en lille spennende ekstra eller skole med høy-nivå av energi og krav til smak. Stasjonene krever lite plass i lokalet,  men anbefaler vi at Alba Pizza for minst 250 bespisende gjester.

Våre glade pizza kokker leverer ekte italiensk velsmakende pizza laget av friske råvarer som bidrar til en positiv matopplevelse hver eneste dag, som gir energi til resten av dagen.

Ønsker du å få mer informasjon om våre tjenester?
Kontakt oss!

Pasta corner

pizza alba catering kantinedrift restaurant oslo akershush

I vårt Pasta Corner konsept vil gjestene få oppleve en ekte italiensk gastronomiske smak. Her står kokkene ute i lokalet og mye av maten produseres foran gjesten. Man får mer nærkontakt med personalet som lager mat i gjestenes påsyn. Gjestene kan velge mellom flere av våre håndlaget pasta og sauser: tagliatelle med bolognese saus, gnocchi med 4 oster, lasagna og mye mer. Stasjonene krever litt plass i lokalet, så derfor sier vi at Pasta Corner krever minst 400 bespisende gjester.

Gjestene opplever en rask og god service fra engasjerte og dedikerte medarbeidere. Fersk håndlaget pasta fra gode norske råvarer, spennende smaker og visuelt tiltalende.

Ønsker du å få mer informasjon om våre tjenester?
Kontakt oss!

I tillegg kan vi levere cateringmat til enhver anledning og størrelse: konferansepakker, møtemat, overtidsmat, påsdmurt, selskapsmat og mye mer.
Vi tilpasse menyen til deres behov og smak

Ønsker du å vite mer?

Vil du vite mer om våre kantinetjenester eller bedriftsavtaler?

Har du spørsmål eller ønsker i forhold til våre måltidskonsepter? Vil du evaluere en fast samarbeid eller vite mer om oss? Ring til 67 42 42 43 valg 3 eller ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Kontakt