selskapslokale

Bøndenes Hus

Ditt neste selskap på Bøndenes Hus?

Bøndenes hus er vårt selskapslokale hvor vi arrangerer alt fra bursdager, konfirmasjoner og brylluper til større firmafester og jubileer. Perfekt også til julebord og sommerfest. Med en stor parkering og nydelig hagen, fremstår huset i rustikk, klassisk, tidløs stil i farger og interiør.

Bryllup
Velger du Bøndenes Hus til ditt bryllupsfest, sørger vi i Alba Catering for at dagen blir et rikt minne både når det gjelder atmosfære, mat og service. Vi setter vår ære i at kunden skal føle seg trygg fra første kontakt og til arrangementet er vel i havn. Bryllup og bryllupsfest er en stor merkedag i livet. Vi kan ta hånd om det praktiske og travle med den uvurderlige støtten av vår samarbeide partnere. Ta kontakt og vi legger alt til rette slik at dere som brudepar får en storslått, en minnerik dag.

Selskap
Alba Catering har erfaring med å arrangere alle typer selskaper, det være seg barnedåp, konfirmasjon, bryllup, jubiléer av alle slag osv.

Kurs & Konferanser
Hvorfor ikke legge neste kurs og/eller konferanse til våre lokaler. Alba Catering sørger for nødvendig utstyr, og strekker oss langt for at rammen rundt et slikt arrangement tilfredsstiller deres krav. Bøndenes Hus ligger sentralt til i forhold til kollektivtransport, samt har gode parkeringsforhold.


Meny
Vi tilbyr spennende menyer for deres selskaper, konfirmasjon og bryllup på Bøndenes Hus. Dere kan velge fra alle cateringmenyene om dere ønsker best en tre-retters selskapsmeny, en buffet eller nydelig tapas. ***

*** Priser for selskaper på Bøndenes Hus inkluderer mva, salen og oppdekking. Priser ved siden her er kun for leie av lokaler (mva er inkl.)

Medbrakt
Alba Catering tillater at gjestene nyter medbrakt alkohol på Bøndenes Hus.
Det er ikke tillat å ta med mat, hvis ikke annet er avtalt.

Alba ønsker dere velkommen til en uforpliktende samtale om mulighetene. Ring oss på 942 34 509 eller kontak oss på mail info@albacatering.no

Har du spørsmål?

Kapasitet


Hos oss leier du ikke bare et lokale – men også en god stemning og atmosfære. Vi har lokale som kan ta opp til 100 personer, men som er like hyggelig for 25.  Alltid pent dekket opp etter hvordan det passer.

Priser


Mandag til torsdag:
Hovedsalen – kr. 1’900,-
Peissalen – kr. 1’500,-

Fredag
Hovedsalen – kr. 2’500,-
Peissalen – kr. 2’000,-

Lørdag – Søndag
Hovedsalen – kr. 4’000,-
Peissalen – kr. 3’000,-

Prisen inkluderer mva. Vasking og service kommer i tillegg.
For catering i Bøndenes Hus se egne priser

Booking


Du når oss
på telefon: 942 34 509
per email: ski@albacatering.no

Hvis du foretrekker det kan du sende oss en forespørsel via vårt kontaktskjema:

Send oss en forespørsel

Peissalen