Østgaard

Østgaard ligger sentralt til like utenfor Halden sentrum. Det leies ut til bryllup, konfirmasjoner og andre jubileum til private. For bedrifter tilbys til konferanser, julebord, kickoff mm.
Østgaard har sterke historiske røtter og er første gang nevnt i skriftlige kilder i år 1390. Våningshuset, slik det står i dag, er fra 1824. I den gamle herredstyresalen i hovedhuset er det mulighet for å arrangere mindre sammenkomster som styremøter etc for 20-40 pers. I våningshuset tilbys overnatting i meget hyggelige og hjemmekoselige omgivelser.

Gildehallen ligger i låvens tidligere møkkakjeller. De tykke og rustikke steinveggene ble bygd opp av slaver fra Fredriksten festning, trolig i år 1636. Lokalet har en særegen atmosfære som innbyr til festligheter av alle slag for 20-120 personer.

Låvetoppen er som navnet tilsier, øverste etasje i låven. Her er det fine og lyse konferanselokaler med god kapasitet på Wifi, ventilasjon og servering av mat og drikke. Kapasitet 130 pers, egner seg også til bryllup og andre festligheter.


Østgaard selskapslokale bryllup partner alba catering halden sarpsborg

For mer info eller et tilpassede tilbud kan du sende oss en forespørsel via vårt kontaktskjema: