Meny

 

Anledning

Lokaler

Referanser

Betingelser

Vi tilbyr full catering service i hele Østlandet .

Uansett hva anledningen er, konfirmasjon i Akershus, bursdag i Oslo eller firmafest i Østfold, er vi forpliktet til å gi et gastronomisk utvalg av fersk og smakfull italiensk mat. Vi leverer matopplevelser som du og dine gjester sent vil glemme. For en ting slår aldri feil; god mat gjør deg glad! Alba er et moderne kjøkken som fokuserer på kvalitet, tradisjon og sunnhet, og et tidsriktig uttrykk på alle våre produkter.

Våre catering team er dedikert til å tilby: erfarne og effektive ansatte, høy kvalitets råvarer, sunne alternativer for deres diettbehov.

Ta en titt på våre menyer som passer til enhver anledning fra den minste til den største, fra en dåp til en stor bedrifts årsfest. Kontakt oss nå for å planlegge din spektakulære begivenhet og la alt gå til oss.

Husk også å sjekke våre samarbeiderne og egne selskaplokaler. De er spesielt utvalgt for å sikre at din store dag er enda mer spesiell og unik. Vi skreddersyr menyen til å passe perfekt til din smak og anledning – men her er noen forslag.