Bryllupsfeiring

Bryllupsfeiring med Alba Catering

Ditt bryllup er dagen du aldri vil glemme. Da må absolutt alt stemme; Omgivelsene, maten, stedet og stemningen.

Vi har funnet den rette formelen; Mat laget med lidenskap, luftige, lekre lokaler for enhver smak og behov, et utmerket samarbeid med blomsterbutikk, DJ og mer. Vakker og idyllisk, sommer som vinter.

Et bryllup med Alba Catering betyr at deres bryllupsfeiring er følgt opp fra A til Å. Vår dyktige stab har full fokus på brudeparet og gjestene under hele oppholdet.

Vi serverer deres valg meny fra 3-retters bryllupsmiddag til en nydelig grillmeny, til mindre intime bryllup med 30 gjester til større fester med over 200 bryllupsgjester. Etter middag blir det kaker og eventuell underholdning, alt i følge med avtale og deres ønske.

Brudepar kan feire med oss i en av våre selskapslokaler eller i deres utvalgt lokale.
Vi tilpasser servering av vin med deres valg av mat, inkludert i våre bryllupspakker, eller tilbyr profesjonelle vinanbefalinger.

Alba Caterings pakkene kan inkludere egne kokker og servitører, 4-retters middag eller tapas buffet, og vi kan stille med dekketøy, blomster, bestikk, kaker, telt, dj og mer.
Bryllupspakken inkluderer alt for en drømme-fest: fra velkomstdrikke til dessert, fra blomster til stoletrekk, fra vin til kake.

Ønsker du å prøvesmake menyen på forhånd? Vi kan mer en gjerne arrangere på vårt hovedkontor i Oslo.

Ta en titt på våre menyer eller ta kontakt for et 100% tilpassede tilbud!

Det finnes mange ting man kan og bør ta hensyn til bryllupsfeiring ved valg av lokaler, menyen, dekor, drikke, kake, musikk og mer.
Alba Catering er din totalleverandør din bryllupsfeiring.

Ønsker du å ta en uforpliktende samtale med oss?
Vil du snakke om din drømmedag?
Ikke nøl å ta kontakt eller fyller skjemaet nederst!

Kontakt oss!

bryllupsmat catering bryllupsfeiring alba catering oslo akershus ski follo Østfold

Kan dere sende meg et tilpasset tilbudet?

Ønsker du å vite mer?

Ta en titt på våre menyer! Trenger du litt hjelp til å finne de riktige hjelperne til ditt bryllup? Under finner du en oversikt over leverandører som vi har hatt gode erfaringer med.

Fristet?

Vi skreddersyr gjerne en perfekt meny til deg.Ta kontakt.

KontaktFAQ