Om Alba

Familie - Tradisjon - Kvalitet

Hva sier kundene våre?

Se våre referanser!
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Alba Catering:mat og kjærlighet

Alba Catering ble startet i 2016 i Bærum som leie kokk konsept og har i løpet av kort tid vokset opp til å delta i både store og små eventer med sin ekte italiensk catering tjenester. Siden mai 2017 er vårt kontor og hovedkjøkken i Ski, Akershus.

Alba er deres spesielle stunder totalleverandør. I vårt hovedkvarter i Follo kan dere få anledning til å leie selskaplokalet som er den rustikk og fascinerende Bøndenes hus. Vi kan hjelpe dere med å planlegge alle de selskaper man skulle ønske: fra en intim bursdag fest med 20 gjester til et glitrende bryllup med 100 gjester, både her hos oss eller hjemme hos deg.

For alle anledninger hjelper vi dere med å velge den beste meny for enhver smak og mulighet. Vi kan også bidra med alle komplementære varer og tjenester som trenges for at deres arrangement blir uforglemmelig.

Alba Catering består hovedsaklig av erfarne og entusiastiske kokker som er lidenskapelig opptatt av virkelig god mat. Alt vi lager er basert på gode råvarer fra nøye utvalgte leverandører. Vi legger stor vekt på personlig og god service, slik at du kan føle deg trygg, og konsentrere deg om de øvrige sidene ved dine arrangementer i hele Østlandet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for ditt bryllup i Oslo, jubileum i Fredrikstad eller et julebord i Drammen.

Navnet Alba kommer fra den praktfulle by i Langhe område, Piemonte-regionen som er verdens kapital for den eksklusive og berømte hvit trøffel. Alba er også et godt utgangspunkt hvis man ønsker kulinariske mat- og vin-opplevelser og ikke minst hjemsted av Luigi’s familie, vår kjøkkenssjef.

Familie, tradisjon og kvalitet er verdiene til vårt selskap, som gjør at vi leverer produkter med ekte smak og flott estetikk. Det er denne filosofien som er grunnen til at vi velger akkurat vår meny og hvordan vi samarbeider med kunden og vårt eget team.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester aldri vil glemme takket være våre mange fantastiske italienske og internasjonale retter. Fordi en ting slår aldri feil: å lage mat er ikke bare å forberede mat, men å gi folk glede.

ALBA. FOR THE LOVE OF ITALIAN FOOD.

Vår team

Silvia

Daglig leder og Driftsansvarlig

Silvia er en glad og bestemt kvinne som kommer fra Como. Hun har lang erfaring i planlegging og salg. Silvia vil hjelpe deg, engasjert, for å planlegge din selskap og din opplevelse med Alba catering.

Luigi

Kjøkkensjef

Luigi er en en begeistret og dedikert kokk  som ble født i Torino. Luigis kjærlighetshistorie med maten begynner i en velkjent Trattoria i Torino. Erfaringen hans vokser med å jobbe sammen med stjerner kokker. Han er den som skal lage den flott mat du skal spise i dine selskaper .

Massimiliano

Bakeri ansvarlig

Livlig og dyktig, Massimiliano har mer enn 15 år erfaring i forberedelse av pizza, brød, focaccia og mer i Liguria og Basel. Han setter alltid kvalitet i høysetet. Deres gjester skal sikkert få servert de beste baker produkter de har aldri smakt før.

alba catering profilbilde oslo ski follo

Tatiana

Utleie og Arrangement assistent

Fra Roma med italiensk – norsk opprinnelse, Tatiana er en blanding av begge kulturer. Hun har flere år erfaring innen hotellerie og servering. Hennes oppmerksomhet for detaljer og dyp orientering til kundetilfredshet vil være en fordel å gjøre arrangementet ditt i Bøndenes Hus en unik opplevelse.

Finn oss

Veibeskrivelse

Adresse: Oppsandveien 3, 1400 Ski

c/o Bøndenes Hus

Åpningstider

Kontor og selskapslokale holder åpent mandag – fredag 10.00 – 17.00.
Kjøkkenets og transportavdelingens åpningstider følger etterspørselen.