Om Alba Catering

Modern og klassisk italiensk kokekunst

Ønsker du å bli alltid oppdatert om Albas verda?

Alba Catering er ekte italiensk matglede

Alba Catering ble etablert i 2016 i Bærum som leie kokk konsept av iatliensk ekteparet Silvia og Luigi, og har raskt vokset opp til å levere opp til 900 gjester eventer med sine catering tjenester.
I mai 2017 har vi utvidet kapasitet vårt med et stor kjøkkenet og selskapslokale i Ski, Nordre Follo kommune.
Fra februar 2020 er vår hovedkvarter i Oslo Sentrum, kun et steinkast fra Slottsparken.

Alba er deres spesielle stunder totalleverandør og spesialister i modern og klassisk italiensk kokekunst. Vi kan hjelpe dere med å planlegge alle de selskaper man skulle ønske: fra en intim bursdag fest med 20 gjester til et glitrende bryllup med 100 gjester, både her hos oss eller hjemme hos deg.
Vi driver og samarbeide med flere lokaler i Oslo og Viken området og vi kan stille opp med alt du trenger for et drømmearrangement – enten det er mat, drikke, servitører, sjåfører, blomsterdekoratører, lydhøre DJ-er eller biler.

Alba Catering kokker og ansatte er lidenskapelig og dedikert til å levere deg og dine den beste opplevelsen du noensinne kunne få, takk over 30 års erfaring i bransjen. Alba setter pris at kundene kan få en 100% dedikert service, slik at du kan slapp av og nyt om de viktigste sidene av dine arrangementer i hele Østlandet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for ditt bryllup i Oslo, jubileum i Fredrikstad eller julebord i Drammen.

Navnet Alba kommer fra den praktfulle by i Langhe område, Piemonte-regionen som er verdens kapital for den eksklusive og berømte hvit trøffel. Alba er også et godt utgangspunkt hvis man ønsker kulinariske mat- og vin-opplevelser og ikke minst hjemsted av vår kjøkkenssjef Luigi’s familien.

Familie, tradisjon og kvalitet er verdiene til vårt selskap, som gjør at vi leverer produkter med utmerket smak og flott estetikk. Det er denne filosofien som er grunnen til at vi velger akkurat vår meny og hvordan vi samarbeider med kunden og vårt eget team.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester vil tenke om med glede og tilfredshet, takket være våre mange fantastiske klassiske og moderne italienske retter. Fordi for Alba å lage mat er ikke bare å forberede mat, men å gi folk glede.

Vil du bli en del av teamet vårt?

Ser du etter en ny entusiastisk utfordring?

Alba Catering er den eneste ekte italiensk catering i Oslo og Akershus. Vi er stolt å levere den nydeligste Bel Paese mat du kan oppleve.

Vil du være med oss på deliciousness? Søk på en av stillingene her eller send en åpen søknad.

KontaktLedige stillinger