Om Alba

Referanser

Galleri

Betingelser

Ledige stillinger

Ekte italiensk matglede for uforglemmelige anledninger.

Alba Catering ble etablert i 2016 i Bærum som leie kokk konsept av italiensk ekteparet Silvia og Luigi, og har raskt vokset opp til å levere opp til 900 gjester eventer med sine catering tjenester.
Fra februar 2020 er vår hovedkvarter i Oslo Sentrum, kun et steinkast fra Slottsparken.

Alba er deres spesielle stunder totalleverandør og spesialist i modern og klassisk italiensk kokekunst. Vi kan hjelpe dere med å planlegge alle de selskaper man skulle ønske: fra en intim bursdag fest med 20 gjester til et glitrende bryllup med 100 gjester, både her hos oss eller hjemme hos deg.
I samarbeide med flere lokaler i Oslo og Viken området og vi kan stille opp med alt du trenger for et drømmearrangement – enten det er mat, drikke, servitører, sjåfører, blomsterdekoratører, lydhøre DJ-er eller biler.
Vi skreddersy pakker til deres bryllupsfeiring eller firma anledning til å skape dere en ekte Dolce Vita opplevelse.

Alba Catering kokker og ansatte er lidenskapelige og dedikerte til å levere deg og dine den beste opplevelsen du noensinne kunne få, takk over 30 års erfaring i bransjen.

Navnet Alba kommer fra den praktfulle by i Langhe område, Piemonte-regionen som er verdens kapital for den eksklusive og berømte hvit trøffel. Alba er også et godt utgangspunkt hvis man ønsker kulinariske mat- og vin-opplevelser og ikke minst hjemsted av vår kjøkkensjef Luigi’s familien.

Familie, tradisjon og kvalitet er verdiene til vårt selskap, som gjør at vi leverer produkter med utmerket smak og flott estetikk. Det er denne filosofien som er grunnen til at vi velger akkurat vår meny og hvordan vi samarbeider med kunden og vårt eget team.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester vil tenke om med glede og tilfredshet, takket være våre mange fantastiske klassiske og moderne italienske retter. Fordi for Alba å lage mat er ikke bare å forberede mat, men å gi folk glede.

Pasta Bowls

Alba Pasta er den eneste artisan pasta laget i Norge av norske mel og egg, og av ekte italiensk pastakunstner.
Nyt våre tagliatelle, ravioli og mye mer!

Pasta Bowls er vår Fast Pasta to go konsept. En uformell og høy kvalitet fast food, hvor du kan nyte himmelsk pasta og dessert. Du finner oss i Oslo og omegn!

Nyt en #PastaBowls