Om Alba

Familie - Tradisjon - Kvalitet

Ønsker du å bli alltid oppdatert om Albas verda?

Alba Catering: mat og kjærlighet

Alba Catering ble etblert i 2016 i Bærum som leie kokk konsept og har raskt vokset opp til å levere opp til 900 gjster eventer med sin ekte italiensk catering tjenester. Siden mai 2017 er vårt kontor og hovedkjøkken i Ski, Akershus.

Alba er deres spesielle stunder totalleverandør. I vårt hovedkvarter i Follo kan dere få anledning til å leie selskaplokalet som er den rustikk og fascinerende Bøndenes hus. Vi kan hjelpe dere med å planlegge alle de selskaper man skulle ønske: fra en intim bursdag fest med 20 gjester til et glitrende bryllup med 100 gjester, både her hos oss eller hjemme hos deg.
Vi driver og samarbeide med flere lokaler i Oslo og Akershus området og vi kan stille opp med alt du trenger for  et drømmearrangement – enten det er mat, drikke, servitører, sjåfører, blomsterdekoratører, lydhøre DJ-er eller biler.

Alba Catering kokker og ansatte er lidenskapelig og dedikert til å levere deg og dine den beste opplevelsen du noensinne kunne få. Alba setter pris at kundene kan få en 100% dedikert service, slik at du kan slapp av og nyt om de viktigste sidene av dine arrangementer i hele Østlandet. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for ditt bryllup i Oslo, jubileum i Fredrikstad eller julebord i Drammen.

Navnet Alba kommer fra den praktfulle by i Langhe område, Piemonte-regionen som er verdens kapital for den eksklusive og berømte hvit trøffel. Alba er også et godt utgangspunkt hvis man ønsker kulinariske mat- og vin-opplevelser og ikke minst hjemsted av Luigi’s familie, vår kjøkkenssjef.

Familie, tradisjon og kvalitet er verdiene til vårt selskap, som gjør at vi leverer produkter med ekte smak og flott estetikk. Det er denne filosofien som er grunnen til at vi velger akkurat vår meny og hvordan vi samarbeider med kunden og vårt eget team.

Vi leverer matopplevelser du og dine gjester vil tenke om med glede og tilfredshet, takket være våre mange fantastiske italienske og internasjonale retter. Fordi for Alba å lage mat er ikke bare å forberede mat, men å gi folk glede.

ALBA. FOR THE LOVE OF ITALIAN FOOD.

Vår team

Silvia

Daglig leder og Driftsansvarlig

Silvia er en glad og bestemt kvinne som kommer fra Como. Hun har lang erfaring i planlegging og salg. Silvia vil hjelpe deg, engasjert, for å planlegge din selskap og din opplevelse med Alba catering.

Luigi

Kjøkkensjef

Luigi er en en begeistret og dedikert kokk  som ble født i Torino. Luigis kjærlighetshistorie med maten begynner i en velkjent Trattoria i Torino. Erfaringen hans vokser med å jobbe sammen med stjerner kokker. Han er den som skal lage den flott mat du skal spise i dine selskaper .

Massimiliano

Bakeri ansvarlig

Livlig og dyktig, Massimiliano har mer enn 15 år erfaring i forberedelse av pizza, brød, focaccia og mer i Liguria og Basel. Han setter alltid kvalitet i høysetet. Deres gjester skal sikkert få servert de beste baker produkter de har aldri smakt før.

Agota

Utleie og arrangementskoordinator

Fra Budapest med italiensk språk mastergrad, Agota har flere år erfaring innen prosjektledelse og rådgiving. Hennes oppmerksomhet for detaljer og dyp orientering til kundetilfredshet vil være en fordel å gjøre arrangementet ditt i Bøndenes Hus en unik opplevelse.

Vil du bli en del av teamet vårt?

Ser du etter en ny entusiastisk utfordring?

Alba Catering er den eneste ekte italiensk catering i Oslo og Akershus. Vi er stolt å levere den nydeligste Bel Paese mat du kan oppleve.

Vil du være med oss på deliciousness? Søk på en av stillingene her eller send en åpen søknad.

KontaktLedige stillinger