FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

Catering

Ja, man kan komme innom oss i Oppsandveien 3, Ski (Bøndenes Hus) på torsdager og fredager mellom 10:00 og 16:00. Det er sterkt anbefalt å avtale besøket på forhånd.
Man kan også avtale et møte med oss i Oslo (Linstows gate 3), gjerne kontakt oss for å avtale et møte .

Alba Catering er spesialist i modern og klassisk italiensk mat. Alle våre anledninger har en unik italiensk preg.

Vi holder på med det meste innen event, utleie, selskapslokaler, bedrift anledning, mat og drikke. Vi tar oppdrag for alt fra noen få personer til store arrangementer med flere tusen deltakere/gjester. Vi har spesielt lang erfaring med gjennomføring av bryllup, middager med privat kokk og firmafester.

Vi setter pris på at bestillingen for mindre enn 20 personer er lagt inn senest 5 dager før levering. Ved anledninger med over 100 gjester er det anbefalt å bestille senest 2 uker før leveranse.
Ta gjerne kontakt for mer info eller last-minute bestillinger.

Ja, det skal være nok mat til et standard måltid. Dersom du tror gjestene dine kommer til å være ekstra sulten, vennligst si fra til oss før bestillingen plasseres, da vi kan bistå med å foreslå riktig mengde.
Kun fingermat menyene er tenkt til mingle tid eller aperitif.

Det er viktig at den som plasserer bestillingen alltid oppgir relevante allergener for sitt arrangement. Når det er gjort har vi anledning til å tilpasse oss evt. allergier. I tillegg er all mat merket med merkelapper som inneholder tydelig informasjon om allergener eller vil dere få per epost hele menyen med allergener.
En liten tillegg for tilpasset menyene kan forekomme.
NB! Vennligst ta i betraktning at vi jobber i et stort, industrielt kjøkken hvor krysskontaminering kan forekomme. Dersom du er ekstremt allergisk anbefaler vi derfor at du bestiller din egen mat, for å ivareta din helse og sikkerhet.

Alba Catering kan tilby en eksklusiv opplevelse hjemme hos deg eller i ditt bedrift. Ønsker du å bestille en 3-, 4-, eller 5-retters selskapsmeny, tapas eller buffet, så er vi behjelpelig med kokk og hovmester/servitør, så du kan slappe av og ta deg av gjestene.
Kr 490,- pr time pr servitør (minst 4 timer)
Kr 650,- pr time for kokk eller pizza kokk (minst 4 timer)
I tillegg kommer transport tur/retur fra Alba Catering
Kokken trenger minst 1 time på ditt kjøkken i forkant av bespisning for å klargjøre de siste på stedet.

Så snart vi har blitt enige om de fleste detaljene, vil du motta bekreftelse fra oss i skriftlig form (epost) som du må godta for å bekrefte detaljene og betingelsene. Så enkelt er det. Ved usikkerhet kontakt oss gjerne.

Dere kan sende bestillingen med ca. antall personer.
Fristen for å endre en bestilling med antall er 5 virkedager før leveringsdato.
Mindre endringer kan diskuteres/sendes innen 2 virkedager før leveringsdato.

Så snart du oppdager mangler/feil ved bestillingen er det viktig at du ringer oss på 67 42 42 43 eller skrive til info@albacatering.no, slik at vi kan rette opp i dette så raskt som mulig. I de fleste tilfeller vil vi være i stand til å hjelpe med kort tid varsel.
Utenfør vannlig kontortid, kan man finne vakttelefon nr på bestillingen bekreftelse.

Vi anbefaler våre kunder å avtale leveringstidspunkt opp til 30 min. før selskapet starter, da kan vi laste alt ned uten å forstyrre gjestene.
Vi leverer innen avtalt tidspunkt, dvs at ved behov kan vi levere innen 1 time før enn ønsket leveranse tidspunkt avhengig av dagens kjøringer og trafikk.

Kald mat kommer ferdig anrettet på aluminiumsfat, klar til servering.
Varm mat leveres i aluminiumformer pakket i én eller flere isoporkasser. Den holder maten varm i minst tre timer etter leveranse.

Varmekassene og plast(grønn) kassene må returneres av kunden til Alba Catering innen 3 virkedager eller vi kan hente ved tillegg betaling.

Ved behov kan man avtale å få maten anrettet i porselen eller hard plast fat. De skal returneres også.

Utstyr som ikke blir levert tilbake vil bli fakturert følgende:
Grønn plastkasse – kr 100,-/ st
Grå isoporkasser varmekasse – kr 200,-/ st.
Porselen/ plast/ metall fat/ skål – kr 100,-/ st

Leveranse priser er delt opp i 4 soner:
Sone 1 – Oslo, Fornebu, Lysaker, Ski, Langhus, Kråkstad
Sone 2 – Oppegård, Ås, Bærum, Asker, Enebakk, Lørenskog
Sone 3 – Lillestrøm, Strømmen, Frogn, Vestby, Moss, Hobøl, Askim, Sætre, Hurum, Drammen
Sone 4 – Andre

Man – Fre
8.00 – 17.00
Man – Fre 17.00 – 20.00
Lør – Søn 10.00 – 20.00
Henting av
varer
SONE 1 75,- 150,- 75,-
SONE 2 180,- 300,- 180,-
SONE 3 400,- 650,- 400,-
SONE 4 ifm avtale ifm avtale ifm avtale

For leveranse i sone 4 eller utenfor vanlig tidsramme (08.00-20.00) kan forekomme et tillegg.

I utgangspunktet leverer vi i hele Oslo og Viken området, man vi er utrolig glad til å hjelpe dere med anledninger som skal holdes utenfor dette området

Grønnkassene og isoporkassene som lånes til leveranse skal leveres tilbake til våre lokaler i:
– Oslo, Linstows gate 3, v/ NLA Høgskolen (kantine, 2.etasje)
– Ski, Oppsandveien 3, v/ Bøndenes Hus selskapslokale
mellom 9.00 og 15.00 innen 3 virkedager etter levering.

Ved leveranse av porselen fat eller skål, eller andre serverings- eller middagsserviser skal dette returneres sammen med kassene.

Kunden kan bestille henting av utstyr og informasjon om retur må avtales før leveransen er effektuert. Henting vil skje mellom 10.00 og 15.00 på hverdager.
Vennligst husk å melde om henting skal skje i andre lokaler enn de hvor leveranse ble utført (spesielt om man har utleid et selskapslokale).

Ekstra kjøring eller skadet/ manglende utstyr/ bokser faktureres kunden.

Utstyr som ikke blir levert tilbake vil bli fakturert følgende:
Grønn plastkasse – kr 100,-/ st
Grå isoporkasser varmekasse – kr 200,-/ st.
Porselen/ plast/ metall fat/ skål – kr 100,-/ st

Ja! Bare avtale med oss et tidspunkt som passer bra!
Maten kan hentes i våre lokaler i:
– Oslo, Linstows gate 3, v/ NLA Høgskolen (kantine, 2.etasje)
– Ski, Oppsandveien 3, v/ Bøndenes Hus selskapslokale

Våre sjåfører vil ha flere leveringer i løpet av en dag, og kan dessverre ikke hjelpe til å rigge opp buffeten og sette ut maten for hver kunde. Om man ønsker at noen andre gjør i stand dette kan man leie inn servitør av oss.

Privatkunder – Bestillingen betales med kort eller Vipps ved levering. Vi tar ikke kontant.
Sjåføren er ikke tillatt til å levere maten uten betaling har skjedd, men mindre noe annet er avtalt.

Bedrifter – Faktura med 7 dager frist eller kort ved levering.
Merking av fakturaer må være avtalt før leveringen har funnet sted.
Ved endring av informasjon på faktura i etterkant av at levering har skjedd tilkommer det
fakturagebyr på kr 150,-.

Store arrangementer (årlige festivaler, bryllup, etc…) – Faktura i 2 deler:
30% forhåndsbetaling ved bekreftelse av dato og tjenester, og endelig betaling etter arrangementet.

Ja, men kun for bestillinger som overstiger kr. 30 000,-. Det vil da være et depositumkrav på 30% av totalbeløpet. Avbestilling 1 måned på forhånd gir kun et administrasjonsgebyr på 1’500,- nok.

Avlyses arrangementet mindre enn 1 måneder før leveransedatoen, får kunden ingen tilbakebetaling av depositum. Avlyses arrangementet mindre enn 5 dager før leveransedatoen, betaler kunden 50% av total estimert beløp.
Avbestillinger ved leveransedato faktureres med 100% av opprinnelig total.

Ja, vi har eksklusiv med Bøndenes Hus i Ski, men har også flere gode samarbeid i Oslo, Nordre Follo, Enebakk og Sætre området.
Ta en titt på våre lokaler!

Vi har oversikt over tilgjengelighet kun på Bøndenes Hus, for andre lokaler skal man ta direkt kontakt med hver lokale. Bruk gjerne kontakt skjema som finnes på lokalet siden side på albacatering.no.

Vi kan levere utmerket italienske mat opplevelser til enhver av våre lokaler!