Personvern

Personvern- og cookieserklæring og vilkår for bruk

Vi jobber hele tiden for å gi deg gode brukeropplevelser på tine.no. For å få til dette samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. På denne siden vil du finne all informasjon om hvordan vi behandler denne dataen og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.

 

Når du går inn som bruker på nettstedet www.albacatering.no, godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.

 

Opphaversrett

ALBA CATERING AS eier nettstedet albacatering.no. Alt innhold som publiseres på våre nettsider tilhører oss. Republisering er ikke lov med mindre det er gitt skriftlig tillatelse til dette. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du til behandling av personopplysninger i henhold til denne erklæring.

 

Hva er personvern?

Personvern er retten til å bestemme over personopplysninger om en selv. Med personopplysninger menes alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Med behandling av personopplysninger mener man enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

 

Hvilke personopplysninger bruker vi?

For å sende deg et tilbud eller for en forespørsel:

– Navn

– Telefon

– Epost

Ved bekreftelse av bestillingen (for leveranse og faktura):

– Navn

– Telefon

– Epost

– Adresse (faktura og/eller leveranse)

– Org.nr. (kun for bedrifter)

– Fødselsdato (kun for leie av salen i Bøndenes Hus)

 

Bruk av innhold; Restriksjoner; Personvernerklæring

Dette nettstedet er ment for din personlige og ikke-kommersielle bruk dersom annet ikke er spesifisert. Du kan ikke endre, kopiere, distribuere, gjøre tilgjengelig, sende, vise, yte, gjengi, publisere, lisensiere, lage etterligninger av, overføre eller selge informasjon, programvare, produkter eller tjenester du har fått fra dette nettstedet. Du kan vise eller kopiere elektronisk, laste ned og skrive ut papirutgaver av materialet på dette nettstedet til din egen ikke-kommersielle bruk under forutsetningen av at du ikke endrer eller sletter noen opphavsretts-, varemerke- eller andre eierrettighetsmerker. All annen bruk av materialet på dette nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til endring, reproduksjon, distribuering, gjengivelse, visning eller overføring av innholdet på dette nettstedet uten skriftlig samtykke på forhånd, er forbudt.

 

Du må overholde alle gjeldene lover i forbindelse med ditt besøk og din bruk av dette nettstedet.

Du bekrefter herved at vi kan benytte dine personopplysninger og data i henhold til vår personvernerklæring og cookievarsel, som med dette inkluderes heri. Du godtar med dette vilkårene i vår personvernerklæring og cookievarsel, inkludert eventuelle forpliktelser disse pålegger deg.

 

Generelle bruksformål

ALBA CATERING AS bruker opplysningene som vi innhenter om deg, til følgende generelle formål:

  • til å svare på dine spørsmål og forespørsel
  • til å måle interessen for og forbedre våre produkter og tjenester, samt for nettstedet vårt
  • til å varsle deg om spesialtilbud og produkter eller tjenester som er tilgjengelige fra oss eller våre samarbeidspartnere, og som kan være av interesse for deg
  • til å innhente informasjon fra deg, blant annet gjennom undersøkelser,

 

Behandling av personopplysninger

ALBA CATERING AS v/ daglig leder er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger. ALBA CATERING AS behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og selger ikke dine personopplysninger til tredjeparter. ALBA CATERING AS behandler ikke personopplysninger uten at det foreligger et lovlig behandlingsgrunnlag og ikke utover det som er nødvendig for å oppfylle et lovlig behandlingsformål. Våre underleverandører har kun tillatelse til å behandle personopplysninger på våre vegne i henhold til databehandleravtale og i henhold til våre krav om informasjonssikkerhet.

 

Opplysningene som blir samlet inn på våre nettsider vil kunne bli brukt til markedsføringstiltak som for eksempel invitasjon til eventer, kurs, øvrige arrangementer, informasjon om våre tjenester og tilbud samt annen direkte/indirekte markedsføring. Videre vil også innsamlede opplysninger kunne bli brukt til statistikk samt drift, vedlikehold og forbedring av våre nettsider.

 

ALBA CATERING AS har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har også en rett til å kreve at personopplysninger om deg blir rettet dersom disse viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du også en rett til å bli glemt, hvilket betyr at du kan kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake.

 

Kontakt oss på hello@albacatering.no eller ring + 47 942 34 509 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

 

Så lenge beholder vi informasjonen din

Vi kan beholde visse opplysninger knyttet til kontoen i våre arkiver, inkludert for analytiske formål i tillegg til våre registre. Tidsperioden vi beholder opplysningene, avhenger av formålet for innhentingen samt hvordan vi bruker dem.

Vi beholder ikke personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for våre forretningsformål eller juridiske formål. Det kan hende vi beholder noen opplysninger en tid etter at du har avsluttet kontoen din hos oss, for eksempel hvis dette er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser eller for å utføre, forsvare eller etablere juridiske rettigheter.

 

Informasjonskapsler (cookies)

ALBA CATERING AS benytter seg av cookies, også kalt informasjonskapsler, på våre nettsider. Cookies er en datafil som lagres på enheten du surfer fra. ALBA CATERING AS bruker blant annet cookies for å analysere bruken av våre nettsider samt til markedsføringstiltak ved eksempelvis nedlastning av materiale fra vår nettside.

Vi benytter oss av

– Google Analytics/ Hootsuite/  Hotjar for å analysere bruken

– Hootsuite for å planlegge innlegg i våre sosiale medier og blog

– Cookiebot for sporing og lagring av cookie og godkjenning av vår personvern

Kontakt oss på hello@albacatering.no eller ring + 47 942 34 509 om du vil ha innsyn i eller få utlevert en komplett cookie liste i albacatering.no.

 

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av cookies. Du kan imidlertid i din nettleser blokkere og slette cookies. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan blokkere og tillatte bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider her (ekstern nettside).

Google: Les mer om hvordan Google samler inn og håndterer data her

 

Google Analytics er et webanalyseverktøy som samler inn data og utarbeider statistikk slik at vi kan forbedre og utvikle våre nettsider. Alle data som blir samlet inn via Google Analytics på våre nettsider blir anonymisert før disse lagres av Google. Dersom du ønsker å reservere deg mot Google Analytics, finner du informasjon om dette her.

__utmz

Denne ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du landet på våre sider. Vi bruker Google Analytics både internt på våre sider, men også i bannere og bilder. Derfor kan du av og til se to cookies som heter __utmz.

__utma

Denne holder styr på hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange brukere vi har som er inne for første gang og hvor mange som kommer innom våre sider oftere.

__utmb og __utmc

Disse holder styr på hvor lenge du befinner deg inne på våre sider, og hvor lenge besøket varer. Disse slettes når du forlater våre sider.

 

Youtube: Brukes for å lagre informasjon om båndbredde og innstillinger du gjør i spilleren. Disse kapslene leveres av domenet youtube.com

Våre underleverandører i forbindelse med drift av våre nettsider, webanalyse samt markedsføringstiltak er:

Google Inc.

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter

Snapchat

Youtube

Mailchimp

Hootsuite

Hotjar

 

Lovvalg og verneting

Eventuelle tvister skal behandles i henhold til norsk lov med Follo tingrett som verneting.

Slik kommer du i kontakt med oss

Hvis du har spørsmål om disse personvernbestemmelsene, kan du kontakte oss på:

ALBA CATERING AS v/ Daglig leder

Oppsandveien 3, 1400 Ski

hello@albacatering.no

+ 47 942 34 509